×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Yrityslahjoitus auttaa

Joka kolmas suomalainen on tälläkin hetkellä yksinäinen. Silti yksinäisyydestä puhuminen tai sen myöntäminen on vaikeaa. Kaverisukkien avulla poistamme yhdessä muusikko Robin Packalenin kanssa stigmaa yksinäisyyden ympäriltä. Tuo yrityksesi mukaan auttamaan ja tee lahjoitus yksinäisten hyväksi. Kiitos, että välität.

Kiitämme kaikkia vähintään 750 euroa lahjoittaneita yrityksiä verkkosivuillamme ja televisioidussa Joulun tähdet -konsertissa joulukuussa.

Vähennä yksinäisyyttä – lahjoita nyt.

Lahjoita laskulla

PAPERILASKU
SÄHKÖINEN LASKU
LAHJOITUKSEN SUURUUS
MUU SUMMA
YRITYKSEN TIEDOT
YHTEYSHENKILÖ
E-LASKUJEN VÄLITTÄJÄ

Kiitokset avusta!

Olemme teihin yhteydessä.

Tee lahjoitus suoraan HelsinkiMission keräystilille:

Helsinkimissio ry
FI68 5008 5320 0123 05

Jätäthän yhteystietosi tilisiirron viestikenttään, jotta voimme kiittää ja kertoa sinulle, mitä lahjoituksella saadaan aikaan.

Lisätietoja:

Niina Frösén, varainhankintapäällikkö
niina.frosen@helsinkimissio.fi
Puh. 044-735 5138

Muita tapoja auttaa

Yhteistyö HelsinkiMission kanssa avaa yrityksellesi mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen auttamalla yksinäisiä vanhuksia, lapsiperheitä, nuoria tai erityisryhmiä. Yrityksenne voi tukea työtämme rahalahjoituksella tai tuoteyhteistyöllä. Voitte osallistua yksinäisyyden vastaiseen taisteluun myös antamalla käyttöömme osaamistanne. Vapaaehtoistoiminta puolestaan on palkitseva keino sitouttaa työntekijöitä ja tehdä yhdessä hyvää.

Lue lisää

 

LAHJOITTAJAPALVELU

yritykset@helsinkimissio.fi

 

 

 

VOIT LAHJOITTAA MYÖS SUORAAN KERÄYSTILILLE
Helsingin OP Pankki 
FI68 5008 5320 0123 05

 

RAHANKERÄYSLUPA
Myöntäjä: Poliisihallitus/Arpajaishallinto
Luvan numero: RA/2021/1597
Y-tunnus: 0116487-5

Näin lahjoitukset auttavat

500 €

mahdollistaa arjen apua senioreille 20 kertaa. Senioreiden kauppa- ja asiointiavun tarve on kasvanut merkittävästi korona-aikana. 

2500 €

mahdollistaa oman tukihenkilön vuoden ajaksi 7 nuorelle. Tukihenkilö on koulutettu vapaaehtoinen, joka tapaa nuorta säännöllisesti ja toimii hänelle luotettavana aikuisena ja kanssakulkijana.

5000 €

mahdollistaa Aamukorva-puhelinpalvelun toiminnan kuukauden ajan. Aamukorva on ikäihmisiä auttava puhelin, joka päivystää vuoden jokaisena aamuna klo 5-8.

12000 €

mahdollistaa viisi tapaamiskertaa kriisityön ammattilaisen vastaanotolla 40 nuorelle. Jokainen nuori voi keskustella ongelmistaan luottamuksella ja veloituksetta. Apua on helppo hakea, lähetteitä ei tarvita.

NÄIN LAHJOITUKSESI AUTTAA

Yhdessä yksinäisyys voitetaan

Lahjoittajiemme ansiosta pystymme auttamaan joka vuosi kymmeniätuhansia vanhuksia, nuoria ja lapsiperheitä. Vuonna 2021 kohtasimme avuntarvitsijoita yhteensä 70 000 kertaa. Tarjoamme muun muassa maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua suomeksi ja ruotsiksi nuorille, aikuisille, perheille ja senioreille. Avun tarve on kuitenkin kasvanut – tule mukaan, jotta yhä useampi saisi apua.

Yksinäisyys voi koskettaa jokaista

Uuden kyselyselvityksen mukaan lähes 80 prosenttia suomalaisista kokee, että yksinäisyydestä ja sen vaikutuksista tulisi puhua yhteiskunnassa nykyistä enemmän. Yksinäisyys ei koske vain tiettyä ihmisryhmää, vaan voi koskettaa ihan jokaista nuorista aikuisiin ja lapsiperheistä senioreihin.

Lue kyselyselvityksen tulokset

Robin Packalen pohtii avoimuuttaan: ”Pelkään yksin jäämistä”

Kaverisukat suunnitellut Robin Packalen tuntee itsensä erittäin onnekkaaksi, sillä hän voi aina jakaa ajatuksiaan läheistensä kanssa. Artistia kuitenkin pelottaa yksin jääminen ja myös siksi hän pyrkii suhtautumaan uusiin ihmisiin avoimesti.

Lue lisää

Osallistu Kaverisukka-keräykseen

Kaverisukka on HelsinkiMission, Robin Packalenin, Prisman sekä Sukkamestareiden suunnittelema ja yksittäin myytävä sukka yksinäisyyttä vastaan. Kaverisukkien myötä haastamme nyt kaikkia lahjoittamaan yksinäisyyden vastaiselle työlle. Lahjoita keräykseen jotta yhä useampi nuori, lapsiperhe ja seniori saisi apua.

Lahjoita keräykseen

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.

Haluatko tietää lisää?

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138