×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Työpanos

HelsinkiMission pro bono -kumppanina lahjoitat osaamistasi tai annat työpanoksesi. Vapaaehtoistoiminta on palkitseva keino sitouttaa työntekijöitä ja tehdä yhdessä hyvää.


Ammattiosaamisen antaminen HelsinkiMissiolle on usein rahanarvoinen lahja. Esimerkiksi viestinnän, graafikon tai digimarkkinoinnin ammattilaisten asiantuntemuksesta on kaltaisellemme järjestölle iso apu. 

Henkilöstön tekemä vapaaehtoistyö on hieno tapa auttaa yksinäisiä ja tuo hyötyä myös yrityksellesi. Työhyvinvointi paranee, kun henkilöstö saa käyttää osan työajastaan merkitykselliseen vapaaehtoistyöhön. Yhteinen tekeminen luo hyvää mieltä ja sitouttaa henkilöstöä yritykseen.

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

ClearChannel Suomi

Pro bono -kumppanimme ClearChannel Suomi on mediatilalahjoituksen myötä mahdollistanut sen, että kampanjamme ovat saaneet laajaa näkyvyyttä katukuvassa. Kiitos pitkäaikaisen kumppanimme, olemme päässeet vuosien mittaan toteuttamaan hyvinkin erilaisia ja innovatiivisia kampanjoita.

Hopkins

Pro bono -kumppanimme Hopkins lahjoittaa meille osan työaikaansa joka kuukausi. Hopkinsin digitaalisen markkinoinnin asiantuntemus auttaa meitä tavoittamaan asiakkaamme ja kohdistamaan markkinointimme oikeille kohderyhmille: tukijoille, vapaaehtoisille ja apuamme tarvitseville. Hopkinsin antama työpanos on korvaamattoman arvokas lahja.

Ravintola Sunn

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Ravintola Sunn on tarjonnut kolmen ruokalajin illallisia asiakkaillemme, yksinäisille senioreille ja heidän tukihenkilöilleen. Ravintola Sunn on myös tukenut toimintaamme tuotelahjoituksin Resonaari soi- ja Kynttiläkonserteissa.

Lihakauppa Roslund

Lihakauppa Roslund lähti pro bono -kumppanina mukaan joulun Kynttiläkonserttiimme. Roslund tarjosi konserttipäivänä valmistamansa herkullisen lounaan konsertin lähes satapäiselle työryhmälle. Tämän lisäksi Lihakauppa Roslund on tukenut työtämme taloudellisesti.

Baba Foods

Baba Foods on lahjoittanut osaamistaan ja tuotteitaan erilaisiin tilaisuuksiimme. Babalaiset suhtautuvat intohimolla paitsi ruokiinsa myös Lähi-idän perinteisiin, joihin kuuluu kiinteänä osana yhdessä syömisen kulttuuri. Näin ollen työmme yksinäisyyden vähentämiseksi sopii hyvin yhteen heidän ideologiansa kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138
Kari Lankinen
Senioripalveluiden päällikkö
09 2312 0221, 045 858 4367