×
Vi använder cookies på våra sajter för att ge dig en bättre upplevelse. Med att fortsätta godkänner du detta. Läs mer ›
Acceptera

Mahdollisuus yrityksille

Kumppanuus

Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi. Yhteistyön myötä yritys voi olla mukana konkreettisesti vähentämässä yksinäisyyttä yhteiskunnassamme. Teoilla on merkitystä. 

DNA ja HelsinkiMissio yhteistyössä digitaalisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi
Digitalisoituminen on yhtä aikaa haaste ja mahdollisuus. Lukuisille ikäihmisille se on vielä haaste ja uhkaa pahimmassa tapauksessa jättää yhteiskunnan ulkopuolelle. Yhdessä DNA:n kanssa haluamme ehkäistä ikäihmisten digitaalista syrjäytymistä tarjoamalla henkilökohtaista digiapua heille, jotka kokevat tarvitsevansa parempia digivalmiuksia. DNA tukee rahallisesti HelsinkiMissiota senioreiden yksinäisyyden vastaisessa työssä sekä muun muassa osallistaa omaa henkilökuntaansa erilaisiin vapaaehtoistyön tehtäviin tilanteen parantamiseksi.

Fennia ja HelsinkiMissio - yhteistyötä jo vuodesta 2004
Pitkäaikainen kumppanuus Fennian kanssa on mahdollistanut pitkäjänteisen työn yksinäisyyden vähentämiseksi. Fennia tukee HelsinkiMission työtä yksinäisyyden vähentämiseksi taloudellisesti ja haastaa myös asiakkaitaan ja henkilökuntaansa tekemään samoin muun muassa viestimällä tärkeistä asioista ja pyytämällä lahjoituksia digilippaaseen nuorten auttamiseksi. 

OP Helsingin ja HelsinkiMission yhteistyö nivoutuu sukupolvisen kohtaamisen ympärille
OP Helsinki on HelsinkiMission pitkäaikaisin kumppani. Yhteistyö on sisältänyt taloudellisen tuen lisäksi lukuisia tunteja henkilökunnan vapaaehtoistyötä erilaisissa HelsinkiMission vapaaehtoistyön tehtävissä sekä yhteisiä viestinnän toimenpiteitä. Vuonna 2019 yhteistyön ytimessä on sukupolvien kohtaamistyö. Se on tärkeää, koska sukupolvia yhdistävät ihmissuhteet vahvistavat lapsen mielen voimavaroja ja antavat ikäihmiselle merkityksellisyyden tunnetta.

Sokotelin ja HelsinkiMission yhteistyö on monimuotoista ja tarjoaa yksittäisille Sokos hotelleille mahdollisuuden toteuttaa yhteiskuntavastuutaan omalla tavallaan
Taloudellisen tuen lisäksi yhteistyö Sokotelin kanssa on monipuolista ja hyvinkin konkreettista tekemistä. Eri Sokos hotellien kanssa toteutetaan monenlaisia tempauksia, keräyksiä ja tapahtumia HelsinkiMission avun piirissä oleville kohderyhmille; esimerkkeinä muun muassa joululounas senioreille, hampurilaispaja nuorten tukihenkilöpareille, keikkamahdollisuuksia Resonaarin bändeille ja joulupuurojuhla vapaaehtoisille.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

ClearChannel Suomi

Pro bono -kumppanimme ClearChannel Suomi on mediatilalahjoituksen myötä mahdollistanut sen, että kampanjamme ovat saaneet laajaa näkyvyyttä katukuvassa. Kiitos pitkäaikaisen kumppanimme, olemme päässeet vuosien mittaan toteuttamaan hyvinkin erilaisia ja innovatiivisia kampanjoita.

Hopkins

Pro bono -kumppanimme Hopkins lahjoittaa meille osan työaikaansa joka kuukausi. Hopkinsin digitaalisen markkinoinnin asiantuntemus auttaa meitä tavoittamaan asiakkaamme ja kohdistamaan markkinointimme oikeille kohderyhmille: tukijoille, vapaaehtoisille ja apuamme tarvitseville. Hopkinsin antama työpanos on korvaamattoman arvokas lahja.

Ravintola Sunn

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Ravintola Sunn on tarjonnut kolmen ruokalajin illallisia asiakkaillemme, yksinäisille senioreille ja heidän tukihenkilöilleen. Ravintola Sunn on myös tukenut toimintaamme tuotelahjoituksin Resonaari soi- ja Kynttiläkonserteissa.

Lihakauppa Roslund

Lihakauppa Roslund lähti pro bono -kumppanina mukaan joulun Kynttiläkonserttiimme. Roslund tarjosi konserttipäivänä valmistamansa herkullisen lounaan konsertin lähes satapäiselle työryhmälle. Tämän lisäksi Lihakauppa Roslund on tukenut työtämme taloudellisesti.

Baba Foods

Baba Foods on lahjoittanut osaamistaan ja tuotteitaan erilaisiin tilaisuuksiimme. Babalaiset suhtautuvat intohimolla paitsi ruokiinsa myös Lähi-idän perinteisiin, joihin kuuluu kiinteänä osana yhdessä syömisen kulttuuri. Näin ollen työmme yksinäisyyden vähentämiseksi sopii hyvin yhteen heidän ideologiansa kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Robert Nilsson
Varainhankinnan koordinaattori, yritykset | Fundraising, företagssamarbete
09 2312 0312, 044 703 6879
Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138
Kari Lankinen
Senioripalveluiden päällikkö
09 2312 0221, 045 858 4367