×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Tuoteyhteistyö

Yrityksesi voi tukea HelsinkiMission työtä tuoteyhteistyön muodossa.


Royalty-yhteistyössä yrityksesi lahjoittaa sovitun summan tai prosenttiosuuden valitun tuotteen tai palvelun tuotoista HelsinkiMission auttamistyölle. Voit myös antaa asiakkaillesi mahdollisuuden tukea HelsinkiMission auttamistyötä, samalla kun he ostavat yrityksesi tuotteita. Pyöristä -kampanjassa esimerkiksi kahvila tai vaateliike tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden pyöristää loppusummaa ylöspäin. Erotus tilitetään HelsinkiMission työlle yksinäisyyden vähentämiseksi. Apu voidaan kohdentaa haluamaasi yksikköön, kuten Nuorten kriisipisteelle tai seniorityöhön. HelsinkiMissio ottaa myös vastaan tuotelahjoituksia tarpeiden mukaan.

Mukana vähentämässä yksinäisyyttä

OP Koti Helsinki

Vastuullisuus on yksi OP Koti Helsingin kantavista arvoista. Näin ollen he haluavat  perinteisten kauppalahjojen sijaan tukea hyvinvointia. OP Koti Helsinki lahjoittaa jokaisesta tekemästään asuntokaupasta 20 € HelsinkiMissiolle yksinäisyyden ehkäisemiseksi pääkaupunkiseudulla.

Pure Waste

Pure Waste lahjoitti ystävänpäiväkampanjan tuotoista 10 % HelsinkiMission yksinäisyyden vastaiseen työhön. Lue lisää yhteistyöstä Pure Wasten blogista.

Lahja Itämerelle ry

Lahja Itämerelle ry on tarjonnut jo neljänä peräkkäisenä kesänä tukipareille purjehdusretkiä yhteistyössä s/y Belmontin kanssa. Nuoret ja heidän tukihenkilönsä ovat päässeet kokeilemaan purjehdusta ja tutustumaan Helsingin edustan saaristoon kolmen tunnin pituisilla iltaretkillä. Purjehdukset ovat olleet jännittäviä ja nuorille merkityksellisiä tapahtumia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138