×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Apua yksinäisyyteen

Tilaa Yksinäisyys-tehtäväkirja avuksesi

Koetko yksinäisyyttä, josta haluaisit löytää ulospääsyn itsenäisesti työskennellen? HelsinkiMission Yksinäisyys-tehtäväkirja auttaa sinua käsittelemään ja lievittämään yksinäisyyden kokemustasi.

Kirja sisältää tietoa ja harjoituksia, joiden avulla pääset tutkimaan yksinäisyyteen liittyvää ajatteluasi itsestä ja muista sekä vuorovaikutustasi muiden kanssa. Yksinäisyyteen liittyvien ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen tutkiminen auttaa sinut alkuun, ja voit alkaa toimia uudella tavalla yksinäisyyttä helpottaen.

Yksinäisyys-tehtäväkirja pohjautuu tutkittuun tietoon, ja sitä on kehitetty yhdessä yksinäisyyttä kokevien kanssa Sosiaali-ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen rahoittamassa Näkemys-hankkeessa vuosina 2017–2020.

Saat tehtäväkirjan käyttöösi tilaamalla sen verkkokaupastamme tai lataamalla sen sähköisenä, alla olevien linkkien kautta. Kirja on myös noudettavissa maksutta HelsinkiMission vastaanottoaulasta. Katso yhteystiedot ja aukioloajat >

Haluatko tilata useamman kirjan ammattikäyttöön? Ota meihin yhteyttä organisaatioiden yhteydenottolomakkeella.

HUOM! VAIN PDF TÄLLÄ HETKELLÄ SAATAVILLA.

 
​Tilaa verkkokaupasta

Lataa pdf-tiedostona

 
Kirja on saatavilla myös Tuuma-kustannuksen julkaisuna kirjakaupoista kautta maan.