×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Apua yksinäisyyteen

Koetko itsesi ulkopuoliseksi muiden seurassa? Tuntuvatko ihmissuhteesi etäisiltä ja pinnallisilta? Onko sinun vaikea jutella omista asioistasi muiden kanssa? Koetko sosiaaliset tilanteet hankalina? Tuntuuko sinusta, että olet yksin, vaikka ympärilläsi on muita ihmisiä? Kaipaatko elämääsi ihmissuhteita?

Tällaiset ajatukset voivat kertoa yksinäisyyden kokemuksesta. Se ilmenee hyvin monenlaisin tavoin erilaisissa elämäntilanteissa.

Yksinäisyys on hyvin yleistä, Suomessa jopa 400 000 ihmistä kokee sitä ajoittain tai jatkuvasti. Siihen voi kuitenkin vaikuttaa.

HelsinkiMission yksinäisyystyön avulla voit käsitellä yksinäisyyttäsi. Työskentely sisältää viisi keskustelutapaamista ammattilaisen kanssa sekä itsenäistä työkirjatyöskentelyä tapaamisten välillä.

Yksinäisyystyössä tutkitaan yksinäisyyteen liittyviä ajatuksia ja niiden yhteyttä tunteisiin ja käyttäytymiseen. Tavoitteena on oman kokemuksen ymmärtäminen ja helpottaminen. Työskentely on osallistujalle maksutonta.
 

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä sähköisen ajanvarauksen kautta. Työntekijämme soittaa sinulle varaamanasi ajankohtana.
 

Varaa keskusteluaika
 

Saat sähköisen ajanvarauksen vahvistuslinkin keskusteluajasta jolloin työntekijämme soittaa sinulle. Tarkista roskapostisi tai ole tarvittaessa yhteydessä meihin, jos et ole saanut yhteydenottoa. Peruutathan tarvittaessa aikasi 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevan linkin kautta.

Mikäli et löydä sähköisestä ajanvarauksesta itsellesi sopivaa aikaa, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen yksinaisyys@helsinkimissio.fi

Oletko Work to belong -yrityskumppanimme henkilöstöä? Voit varata ajan yksinäisyystyöhön laittamalla meille yhteydenottopyynnön osoitteeseen worktobelong@helsinkimissio.fi. Olemme sinuun yhteydessä ensimmäisen ajan sopimiseksi.

18-29-vuotiaille yksinäisyystyötä tarjotaan myös nuorten palveluissa.

Tapaamisaikamme ovat arkisin klo 8–16. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi työskentelemme etäyhteyden avulla.