×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vapaaehtoiseksi Albertin olohuoneeseen

Albertin olohuone Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 33, on viihtyisä kohtaamispaikka pikkulapsiperheille ja senioreille. Ideana on, että sukupolvet tutustuvat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta.

Olisiko sinulla aikaa ja kiinnostusta toimia vapaaehtoisena lapsiperheiden parissa? Albertin olohuoneen vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen, joka tulee toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa.

Vapaaehtoisena vastaanotat ja kohtaat kävijämme kiireettömästi ja tarjoat juttuseuraa kahvikupposen ääressä arkisin päiväaikaan. Albertin olohuone on auki neljänä arkipäivänä viikossa kello 9-15 välillä. Toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan kerran pari kuukaudessa. Yksi vapaaehtoisvuoro kestää kolme tuntia.

Pääasiassa olkkarissa vierailee lapsiperheitä, joista osa on kansainvälisiä. Suurin osa lapsista on alle 3-vuotiaita, joten vilinää ja vilskettä riittää! Rento, iloinen ja kannustava ilmapiiri on kaiken lähtökohta.

Haastattelemme kaikki vapaaehtoiseksi hakeneet, joista valitaan seuraava koulutusryhmä. Tullessasi valituksi saat tehtävääsi koulutuksen sekä jatkuvan tukemme myös koulutuksen jälkeen. Tarjoamme vapaaehtoisille mm. työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia.

 

Lisätietoja:

albertinolohuone@helsinkimissio.fi

Olavi Karvonen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: Albertin olohuone
09 2312 0245, 044 291 8627

 

 

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.