×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Digivapaaehtoiseksi

Digivapaaehtoisena opastat sekä rohkaiset senioreita ja muita digitukea tarvitsevia eri laitteiden ja sähköisten palveluiden käytössä. Opastukset tapahtuvat joko asiakkaan kotona tai etänä.

Vapaaehtoisen antama tuki ja yhdessä oppiminen tuottavat iloa molemmin puolin. Digitaidot auttavat arkisten asioiden hoitamisessa sekä yhteydenpidossa läheisiin.

Odotamme sinulta sitoutumista digiopastuksiin muutaman kerran kuukaudessa omien aikataulujesi puitteissa. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa omassa arjessasi, ja tahdot olla muille avuksi. 

Näin haet vapaaehtoiseksi digiopastajaksi:

Haastattelemme ja koulutamme digivapaaehtoiset etäyhteyksin. Kaikki vapaaehtoistoimintaan osallistuvat ovat vaitiolovelvollisia, ja henkilöllisyys tarkistetaan vahvan tunnistautumisen kautta.

Itsenäisesti suoritettavan verkkokurssin kesto on noin kaksi tuntia, ja sen jälkeen vapaaehtoistoiminnan aloittaminen on mahdollista. Voit tilata hakemuslomakkeen täyttämällä yhteystietosi tällä sivulla, jonka jälkeen saat linkin hakemukseen sähköpostiisi. Kutsun haastatteluun saat elokuun alussa. 

Vuoden 2022 haastattelut järjestetään:

Tiistaina 23.8. ja keskiviikkona 24.8.

Tiistaina 11.10. ja keskiviikkona 12.10.

Hae mukaan innostavaan joukkoomme kehittämään omaa osaamistasi sekä tukemaan ja rohkaisemaan avun tarvitsijoita!

 
Lisätietoja:
digituki@helsinkimissio.fi
puh. 09 2312 0370

Sirpa Hirvonen
Projektikoordinaattori / Etä- ja kotidigituen -hanke
09 2312 0223, 044 714 3779

Nina Saarinen
Kotidigituen koordinaattori / Etä- ja kotidigituen -hanke
09 2312 0226, 044 901 6011

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.