×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vuoden 2020 Resonaari soi -konsertit on peruttu

Resonaarin musiikkikoulun perinteisiä Resonaari soi -konserttejä ei järjestetä vuonna 2020 lainkaan. Konsertit on peruttu koronavirustaudin aiheuttamien rajoitusten vuoksi.

Konsertit ovat meille suuri ponnistus. Haluamme olla järjestelyissä ja valmistautumisessa huolellisia. Järjestämme konsertit kun se on taas turvallista sekä esiintyjille että yleisölle.

Alustavan suunnitelmamme mukaan seuraavat Resonaari soi -konsertit järjestetään toukokuussa 2021. Juhlitaan sitten yhdessä Savoy-teatterissa!

 

Vuodelle 2020 suunnitellut konserttipäivät olivat

  • Sunnuntai 13.9.2020 (tämä konsertti on peruttu)
  • Maanantai 14.9.2020 (tämä konsertti on peruttu)

Tiedotamme vuoden 2021 konserteista keväällä 2021.

 

Säilytä Resonaari soi 2020 -konserttiin ostamasi pääsylippu

Pääset jo hankkimallasi lipulla kevään 2021 konserttiin.

Vanha pääsylippu vaihdetaan uuteen, kun uusien konserttien lipunmyynti avautuu. Voit silloin vaihtaa lippusi kummalle konserttipäivälle tahansa. Ole keväällä 2021 yhteydessä suoraan Savoy-teatteriin tai Lippupisteeseen.

Lipun vaihtamisella ei ole takarajaa. Tiedotamme ja muistutamme teitä vanhojen lippujen vaihdosta myöhemmin.

 

Ostettujen lippujen palautusaika on päättynyt 

Lippujen palautusaika päättyi 30.9.2020. Ostettujen Resonaari soi 2020 -konserttilippujen maksuja ei enää palauteta. Vaihdathan siis lippusi uuteen kun tulevien konserttien lipunmyynti avautuu.

 

Pahoittelemme lippujen palautuksista ja vaihdoista teille aiheutunutta vaivaa.

 

© Resonaari – HelsinkiMissio. Tiedote julkaistu 5.6.2020.  Päivitetty 3.11.2020 tieto, että lippujen palautusaika on päättynyt.