×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Senioripysäkki® auttaa

Senioripysäkki-ryhmiin osallistuneet ovat olleet tyytyväisiä ryhmäkeskustelujen antiin ja saamaansa tukeen. Alla palautetta Senioripysäkki-ryhmiin osallistuneilta henkilöiltä eri puolilta Suomea.

"Kyl mä oon ryhmän avulla oivaltanut, ett’ asioita voi tehdä toisinkin kuin aina ennen on tehnyt."
Jaakko, 71, Senioripysäkki-ryhmän kesto 1,5 vuotta (kokoontuminen kerran viikossa)

”Olen aivan toisenlainen kuin vuosi sitten. Itsetuntoni on noussut, en käytä enää masennuslääkettä. Elämääni on löytynyt uusia asioita. Olen saanut uudelleen elämästä kiinni, enkä enää tunne katkeruutta menneisyyttä kohtaan”.
Saara, 69, vuoden pituisen Senioripysäkki-ryhmän päättyessä

”Ilman ryhmää en olisi selvinnyt. Nyt uskallan itse ottaa vastuun elämästäni”.
Tuulikki, 72, vuoden pituisen Senioripysäkki-ryhmän päättyessä

”Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen voinut puhua vaikeasta elämästäni jollekin. Tuntuu siltä, että minut hyväksytään tässä ryhmässä sellaisena kuin olen.”
Mirjami, 68, Senioripysäkki-ryhmän kesto 15 viikkoa

”Olen puhunut tässä ryhmässä itsestäni enemmän kuin koskaan aiemmin elämäni aikana kenellekään. Minua ei ole koskaan kuunneltu näin kuin nyt tässä ryhmässä on kuunneltu.”
Mies, 74, Senioripysäkki-ryhmän päättyessä

”Vielä viime syksynä mä luulin, että mä oon ainut, jolla ei oo ihanaa parisuhdetta ja hurmaavia lapsenlapsia ja paljon ystäviä ja joka ei elä ihanaa elämää. Jos ei olis tällaista HelsinkiMissiota niin mä luulisin niin vieläkin. Mut HelsinkiMissio on luonut sellaisen ilmiön, että on alettu puhua siitä, että meitä on muitakin, meitä elämän naarmuttamia.”
Senioripysäkin asiakas

”Minulla on kaksi lasta 15 vuoden välein, eli olen yli 30 vuotta ollut äiti ja sitten hoidin lapsenlapsia. Nyt kerrankin on minun aikani. Saan miettiä mitä todella haluan tässä ja nyt, tämän ikäisenä”.
Nainen, 67, Senioripysäkin asiakas

”Se mitä olen ryhmästä saanut, on rakkaus. Rakkaus ja armollisuus itseä kohtaan. Minulla on uusi rakkaussuhde, suhde itseeni.”
Nainen, 66, Senioripysäkin asiakas

”Uutta minulle on ollut se kuinka hyvältä on tuntunut tutkia ja kuulostella omia tunteita.”
Nainen, 66, Senioripysäkin asiakas