×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Laula kanssamme iloa elämään

Harva asia yhdistää ihmisiä yhtä hyvin kuin musiikki. Suositut Laula kanssamme -yhteislaulutilaisuudet tuovat hyvää mieltä ja iloa elämään. Tule itse kokemaan yhteislaulun ja yhteisöllisyyden virkistävä voima!

Laula kanssamme -tilaisuuksissa lauletaan erilaisia lauluja iskelmistä ja kansanmusiikista virsiin esilaulajien ja säestäjien johdolla. Jos haluat itse soittaa jotain instrumenttia tai esittää omia kappaleitasi, niin sekin onnistuu. Kenenkään ei silti tarvitse huolehtia laulutaidostaan, vaan tärkeintä on yhdessä laulamisen riemu.

Tule mukaan:

  • maanantaisin klo 13 HelsinkiMission Kinaporin kerhosalissa (Kinaporinkatu 11 A), Inna Vintturi/ Mari Kätkä/ Klaus Pennanen laulattaa. Jatkamme lauluja kesätauon jälkeen 5.9. 
  • maanantaisin klo 15 Vuosaaren Palvelutalo Ceciliassa (Punakiventie 2), Inna Vintturi/ Mari Kätkä/ Klaus Pennanen laulattaa.
  • tiistaisin klo 14 HelsinkiMission tiloissa Albertinkatu 33:ssa, Martti Ahlström laulattaa yhdessä Inna Vintturin kanssa. Jatkamme lauluja kesätauon jälkeen 30.8. 
  • torstaisin klo 13 Allsång på Albertsgatan (på svenska). Albertsgatan 33, välkommen 18.8. -! 

Vapaa pääsy, tervetuloa!