×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Mix Ensemble

Mix Ensemble on arabialaisen musiikin inklusiivinen yhtye, joka koostuu Keski-Helsingin musiikkiopiston, Kallion musiikkikoulun ja Resonaarin musiikkiopiston soittajista. Mix Ensemblessa syntyy uudenlaisia musiikillisia kohtaamisia ja yhtye tuo esille taiteen perusopetuksen monimuotoisuuden.  

Kulttuurillista rikkautta ja monipuolisuutta yhtyeelle tuovat yhtyeen taiteelliset johtajat Ali Saad ja Sanna Salmenkallio. Heidän duo-yhteistyönsä perustuu arabialaiseen musiikkitraditioon, mikä näkyy ja kuuluu Mix Ensemblen esityksissä.

Laulaja Ali Saad kasvoi arabialaiseen musiikkitraditioon bagdadilaisessa muusikkosuvussa ja oppi upean laulutyylinsä sediltään. Tätä traditiota hän yhdistää länsimaiseen musiikkiin. Sanna Salmenkallio on muusikko sekä elokuva- ja näyttämömusiikkiin erikoistunut säveltäjä, joka on palkittu neljä kertaa parhaan musiikin Jussi-palkinnolla. 

Mix Ensemblen toimintaa tukee Suomen kulttuurirahasto. 

 

ESIINTYMISKALENTERI 2021-22

 

Yhteistyössä Musiikkikeskus Resonaari, Kallion Musiikkikoulu & Keski-Helsingin Musiikkiopisto.

 

© Resonaari – HelsinkiMissio. Sivu on päivitetty 05.05.2022