×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

ANNA SOITON SOIDA

Soittamisen ilo kuuluu kaikille. Joskus se muuttaa koko elämän. Soittotaito antaa kehitysvammaiselle uskoa omiin kykyihin ja mahdollisuuden ilmaista itseään. Auta kanssamme erityisoppijoita. Lahjoita nyt. 

Jätä yhteystietosi

Hyväksymällä lahjoitusehdot saan uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voin milloin tahansa perua viestinnän.

Perusta oma keräys

Auta uudella tavalla! Perusta yksinäisiä auttava oma keräys ja kutsu kaverisi lahjoittamaan.

Aloita keräys

Näin lahjoitukset auttavat

20 €

Autat hankkimaan uusia soittimia kuluneiden tilalle. Koska soittimilla harjoitellaan monta tuntia päivässä, ne kuluvat nopeasti. Resonaarin oppilaat soittavat monia erilaisia soittimia, muun muassa kosketinsoittimia, sähkökitaraa ja rumpuja.

60 €

Ryhmässä soittaminen on erityistukea tarvitseville oppilaille tavallista vaativampaa. Sen takia bändiopetuksen tunneilla tarvitaan kaksi opettajaa. Lahjoituksellasi tarjoat yhden erityismusiikinopettajan bändin soittotunnille.

1000 €

Bändikummina mahdollistat lukukauden bänditunnit yhdelle bändille. Bändissä soittaminen tuo iloa ja vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Toiminnalla on myös selkeästi syrjäytymistä ehkäisevä vaikutus.

Mitä lahjoituksilla on jo saatu aikaan

Resonaari mahdollisti muusikon uran

Jaakko Lahtinen on Resonaarin entinen oppilas, nykyisin ammattimuusikko Resonaarigroup-bändissä. Soololevyn julkaisu vuonna 2015 oli hänelle pitkään unelma ja osa ammatillista kasvua. 

”Moni sanoi, että olen hyvä jätkä. Äidillä oli kyynel silmässä. Hän on otettu, kun päätin ryhtyä taiteilijaksi”, Jaakko Lahtinen kertoo.

Ammattimuusikon työpäivä koostuu harjoittelusta ja esiintymisistä. Yleisön edessä Jaakolla on selkeä tavoite. ”Haluan lumota ihmiset ja nautin siitä, että heillä on hauskaa.”

Resorock Girls heittää heviä settiä

Ina Turunen soitti pienenä mummille sähköurkuja. Kitaraan hän tarttui teininä. Onni potkaisi, ja hän pääsi Resonaarin musiikkikouluun. Nykyisin Ina soittaa Resorock-bändissä, tavaramerkkinään punainen kitara.

”Pitää olla sellainen meno, että ampu tulee. Se saa hyvälle tuulelle.”

Bändi avasi Inalle ovet heavy rockin maailmaan. 

”Soittaessa minussa nousee esiin täältä pesee -fiilikset. Se tarkoittaa, että tehdään kunnolla, ujous pois, antaa mennä, saa karjua.”

TIETOA RESONAARISTA

  • Tavoitteellista musiikinopetusta kehitysvammaisille ja muille erityistukea tarvitseville oppijoille.

  • Oppilasmäärä on kasvanut vuosi vuodelta, tällä hetkellä oppilaita on yli 300.

  • Resonaarin ansiosta erilaiset oppijat ovat ottaneet ison harppauksen marginaalista kohti tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa.

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

Tilaa #Myötätuntouutisia-uutiskirje

 

Tilaamalla sähköisen uutiskirjeemme saat uusinta tietoa HelsinkiMission toiminnasta ja auttamistavoista. Voit milloin tahansa perua viestinnän.

Uutiskirjeen tilaajan tiedot tallennetaan HelsinkiMission asiakasrekisteriin. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Kiitos tilauksesta!

Saat uutiskirjeen jatkossa sähköpostiisi.