×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Asiantuntijapalvelu

Resonaari palvelee asiantuntijoita

 

Resonaarin asiantuntijakeskus palvelee erityisryhmien musiikkikasvattajia ja -opettajia sekä kaikkia muitakin, jotka käyttävät musiikkia työssään erityisryhmien parissa. Asiantuntijakeskuksemme on mukana useissa erityismusiikkikasvatuksen, kulttuurisen sosiaalityön ja musiikkiterapian kehittämis- ja tutkimushankkeissa.

 

Kaikki soittaa -verkosto

Musiikkikeskus Resonaarin ylläpitämä Kaikki soittaa –verkosto on ammattilaisille suunnattu ilmainen palvelu. Verkosto yhdistää ne, jotka pitävät tärkeänä oppimisen tasa-arvoa sekä musiikin oppimisen ja tekemisen saavutettavuutta ja saatavuutta.  Verkoston jäsenenä saat mm. osallistua koulutuksiin ja verkostotapaamisiin. Lue verkostosta lisää ja liity jäseneksi: https://www.helsinkimissio.fi/resonaari/kaikkisoittaa

 

Konsultoimme ja esittelemme toimintaamme

Pohditko miten musiikkitoimintaa voisi käynnistää tai kehittää? Oletko epävarma, miten kohdata oppijoiden erilaisuus? Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tule käymään paikan päällä niin mielellämme pohdimme musiikkitoiminnan kysymyksiä kanssasi. Halutessasi voit myös tulla seuraamaan Resonaarin toimintaa.

 

Koulutamme

Resonaari tarjoaa koulutusta asiantuntijaluennoista aina pitkäkestoisiin koulutuksiin asti. Voimme räätälöidä koulutuksen keston aiheen ja kohderyhmän juuri sinulle sopivaksi. Teemme mielellämme yhteistyötä myös muiden organisaatioiden ja koulutusta järjestävien tahojen kanssa. Kerro toiveesi ja kysy lisää.

 

Yhteistyöideat ovat tervetulleita

Onko sinulla hyvä idea tai musiikkitoiminnan sovellus tai malli, jota haluaisit testata ja kehittää? Ota yhteyttä niin pohditaan voisiko Resonaari olla yhteistyössä ideasi toteuttamisessa ja vaikka uuden yhteisprojektin käynnistämisessä. Mielellämme myös ideoimme ja autamme alkuun.

 

Ota yhteyttä Markku Kaikkoseen!

markku.kaikkonen@resonaari.fi

 

© Resonaari – HelsinkiMissio. Sivu on päivitetty 6.4.2020