×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Perheiden keskusteluapu

Perheiden keskusteluapu tarjoaa maksutonta ja lyhytkestoista keskusteluapua kriisi- ja keskusteluavun työntekijän kanssa. Palvelu on tarkoitettu yksilöille, pareille ja perheille. 

Tukea voi saada esimerkiksi uupumukseen, yksinäisyyteen ja epämääräiseen huonoon psyykkiseen oloon, parisuhteeseen, perhesuhteisiin tai hankaliin ihmissuhteisiin liittyen. Keskusteluapu on hyvinvointia edistävää ja ylläpitävää, ei sairauksien hoitoa. Mikäli sinulla on olemassa oleva hoitokontakti, käännythän ensi sijassa heidän puoleensa.

Ota yhteyttä perheiden keskusteluapuun alla olevalla kalenterilomakkeella ja varaa ensikontaktipuhelu kriisi- ja keskusteluavun työntekijälle. Ensikontaktissa käydään yhdessä läpi tilannettasi ja toiveitasi keskusteluavulle sekä sovitaan jatkokeskusteluista tai -avusta, joka parhaiten vastaa tarvettasi. Puhelimitse tapahtuvan ensikontaktin jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1-5 kertaa.

Apua on saatavilla valtakunnallisesti suomeksi. Korona-aikana tapaamiset pidetään pääsääntöisesti Teams-etäyhteydellä, etätyösuositusten poistuttua on mahdollisuus kasvokkaisiin tapaamisiin HelsinkiMission tiloissa Helsingin Kampissa.

Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia ja toimintaan voi osallistua halutessaan anonyymisti. Keskusteluapu tähtää hyvinvointisi ja tilanteesi parantumiseen ja työskentelemme toiveidesi ja palautteesi mukaisesti.