×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Perhementori tukee arjessa

Kaipaatko tukea arjen keskelle? Haluaisitko jutella jonkun kanssa mieltäsi painavista asioista? Voit hakea perhementoria ja saada tukea arjen haasteisiin. 

Yllättävät muutokset perheesi elämäntilanteessa, yksinäisyys, uupumus, riittämättömyyden tunne tai neuvottomuus lasten kasvatusasioissa ovat tilanteita, joissa vapaaehtoisen tuesta voi olla apua.

Huoliensa kanssa ei kannata jäädä yksin sinnittelemään. Puhumalla asioista toisen tasavertaisen aikuisen kanssa voit keventää taakkaasi ja saada uusia näkökulmia ja voimavaroja.

Voit pyytää perhementorin tueksesi

Perhementori on HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen, jonka kanssa voit jutella luottamuksellisesti. Hän on luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen aikuinen, joka haluaa tukea sinua ja perhettäsi.

Perhementorisuhde solmitaan vuodeksi, jonka aikana mentoripari tapaa toisiaan säännöllisesti kaksi kertaa kuukaudessa. HelsinkiMission koordinaattorit ovat tukena perhementorisuhteessa. Sen aikana järjestetään kolme tapaamista koordinaattorin kanssa: aloitus-, seuranta- ja päättämistapaaminen.

Perhementorisuhteet aloitetaan kasvokkaisena tapaamisena HelsinkiMission toimitiloissa tai etäyhteyksin. Perhementoriparin tapaamiset käynnistyvät säännöllisinä tapaamisina yhdessä sovitulla tavalla. Huomioimme yleiset koronavirussuositukset.

Maksutonta ja vapaaehtoista

Toteutamme perhementoritoimintaa pääkaupunkiseudulla yhteistyössä Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien lapsiperhepalveluiden (esim. neuvolan) kanssa. Toiminta on sinulle ja perheellesi maksutonta.

Ota rohkeasti yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai mentoritoiminta@helsinkimissio.fi.

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit

Loviisa Kähönen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: Perhementoritoiminta, uudet asiakkaat, tiimivastaava: perhepalvelut
09 2312 0243, 044 054 6230

Kaisa Tuuteri
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
09 23120 253, 044 777 9691

 

Tukea lapsiperheille on saatavissa myös yhteistyökumppaneiltamme:

 

Kaipaatko tukea arjen keskelle?

Kaipaatko tukea arjen keskelle?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä ja katsotaan voimmeko auttaa.