×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vertaistukea ryhmästä

Minä riitän -ryhmät ovat ammatillisesti ohjattuja ja luottamuksellisia vertaistukiryhmiä 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille. Yksi tapa käsitellä elämäntilannettasi on puhua siitä ryhmässä. Muiden osallistujien kokemusten ja tunteiden kuuleminen voi auttaa sinua ymmärtämään omaa tilannettasi paremmin. Ryhmä tarjoaa usein myös samaistumispintaa ja tukee muutoksessa. 

Nuorten kriisipisteen Minä riitän -ryhmätoiminta on suunnattu sinulle nuori tai nuori aikuinen, joka haluat pysähtyä itsesi äärelle ja tutkia omaa tilannettasi yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa. Minä riitän -ryhmissä pureudutaan riittämättömyyden teemoihin. Ryhmien tavoitteena on lisätä itseymmärrystä ja vahvistaa itsemyötätuntoa. Ryhmässä opetellaan erilaisten tehtävien, harjoitusten ja keskustelun avulla myötätuntoisempia tapoja suhtautua itseen. Ryhmä edellyttää mahdollisuutta sitoutua ryhmään koko ryhmäjakson ajaksi.

Syksyn 2022 Minä riitän -ryhmät:

  • 1. ryhmä kokoontuu kasvokkain HelsinkiMission tiloissa keskiviikkoisin klo 15.30-17.30 aikavälillä  21.9.-26.10.2022, yht. 6 kertaa.
  • 2. ryhmä kokoontuu etänä Teams -yhteyden välityksellä keskiviikkoisin klo 15.30-17.30 aikavälillä 2.11.-7.12.2022, yht. 6 kertaa.

Varaa aika kriisityöntekijälle netistä, jos olet kiinnostunut ryhmätoiminnasta. Valitse toimipisteeksi Nuorten kriisipiste ja sen alta palvelu Keskusteluaika Minä riitän -ryhmätoiminnasta kiinnostuneelle. Valitse sinulle sopiva ajankohta ja täytä yhteystietosi. 

 

Peruutathan aikasi 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä, jos et pääsekään tapaamiseen. Näin vapautat ajan jollekulle toiselle apua tarvitsevalle nuorelle.

Katso myös: Minä riitän – opas itsemyötätuntoon >

Osallistujien kokemuksia ryhmän merkityksestä:

"Aito kohtaaminen ja välittäminen ohjaajien ja ryhmäläisten keskuudessa, sekä kuulluksi ja jopa hyväksytyksi tuleminen omista ongelmista ja puutteista huolimatta."

"Ryhmäläisten tuki, kokemukset ja näkökannat. Näiden avulla sain muun muassa kontekstia elämääni."