×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Keskustelu- ja kriisiapua nuorille

Nuorten kriisipiste tarjoaa maksutonta ja lyhytkestoista keskusteluapua kriisityöntekijän kanssa. Palvelemme 12–29-vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia.

Vi erbjuder även samtalsstöd på svenska >

We also offer counselling in English >

Ota yhteyttä Nuorten kriisipisteeseen, jos sinulla on huolia ja toivot luottamuksellista keskustelutukea itsellesi tai yhdessä kumppanisi kanssa. Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia, sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen ja voit asioida halutessasi myös anonyymisti. Ammattiauttajiemme kanssa voit puhua mistä tahansa sinulle tärkeästä aiheesta, kriisistä elämässäsi sekä oman tai läheisesi hyvinvoinnin huolista. Yksinäisyystyöskentelyn kautta voit saada apua myös yksinäisyyden kokemukseen. Tapaamisten tarkoituksena on lisätä ja ylläpitää hyvinvointia sekä ehkäistä yksinjäämisen kokemusta haastavissa elämäntilanteissa.

Ensimmäisellä kohtaamisella kartoitamme kanssasi tilannettasi ja toivettasi keskusteluavusta. Puhelimitse tapahtuvan ensikohtaamisen jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1-5 kertaa. Yhdessä asetamme käynneillesi tavoitteen sinun lähtökohdistasi ja toiveistasi käsin. Mikäli apumme sinulle ei ole riittävä, pohdimme yhdessä, millaisesta palvelusta hyötyisit eniten ja miten olisi hyvä edetä.

Varaa puhelinaika

Varaa puhelinaika kriisityöntekijälle alla olevasta nettikalenterista. Kriisityöntekijä soittaa sinulle. Valitse toimipisteeksi Nuorten kriisipiste ja sen alta sinulle sopiva palvelu ja ajankohta sekä täytä yhteystietosi. Varaa aikasi pelkästään etunimellä. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin. Jos kalenteri ei aukea, päivitä nettisivu ja kokeile uudelleen.

 

Jos et voi varata aikaa nettikalenterista, täytä yhteydenottolomake alla olevan linkin kautta. Vastaamme yhteydenottoihin viiden arkipäivän kuluessa.

Peruutathan aikasi 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä, jos et pääsekään tapaamiseen. Näin vapautat ajan jollekulle toiselle apua tarvitsevalle nuorelle.

Huom. Mikäli sinulla on mielen hyvinvointiin liittyvä hoitokontakti, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan palveluusi tai työntekijääsi. Nuorten kriisipisteen palvelut eivät ole sairauden hoitoa. Akuuteissa kriisitilanteissa ole yhteydessä päivystykseen. Hätätapauksissa soita aina 112.

Yhteistyökumppanit ja nuorista huolissaan olevat läheiset voivat jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella.